Waarom we de peespoli zijn begonnen.

We zien veel dat peesproblemen onbehandeld blijven omdat er niet op de juiste manier naar wordt gekeken. Of omdat u bang bent dat u moet ophouden met wat u graag doet: bewegen. Maar kop-in-het-zand is voor een peesblessure niet de goede aanpak. Zo duurt uw blessure onnodig lang en wordt zij bovendien steeds erger. Dat is niet nodig. Door peesblessures gericht te behandelen kunt u sneller weer bewegen zonder pijn.

Wat we kunnen.

Omdat we beschikken over uitgebreide kennis en een jarenlange ervaring kunnen we peesgerelateerde blessures effectief behandelen. In de peespoli wordt u behandeld door een sportarts én een fysiotherapeut. Zo verbinden we een adequate diagnose aan een behandelplan dat bij u past.

Wie we zijn.

Esther over Igor: Igor is een ervaren fysiotherapeut met buitengewone kennis en ervaring in de behandeling van peesblessures. Zijn belangrijkste kracht is zijn vermogen om goed te luisteren en duidelijk te informeren. En als hij eenmaal de oorzaak van uw klacht weet, is een oplossing niet meer ver weg.

Igor Tak

Igor over Jaap: Jaap is een onafhankelijke en ervaren sportarts met een brede blik op bewegingsproblemen. Hij ziet niet snel iets over het hoofd. In zijn benadering van een blessure weet hij ‘pluis’ van ‘niet pluis’ te onderscheiden.

Jaap

Jaap over Esther: Esther is een sportarts pur sang: ze kijkt naar peesletsel vanuit een horizontaal perspectief en ze puzzelt tot ze weet wat de oorzaak is. In haar behandeling is ze zacht op de persoon en duidelijk op de inhoud.

Esther